De Roos van Marnemoende is bij uitstek geschikt om op een bijzondere manier te vergaderen of  een presentatie te geven. Een ronde ruimte met een panoramisch uitzicht. Drijvend op een waterplas afgezoomd met rietkragen, met weilanden en de rivier de Hollandse IJssel als achtergrond, zwemmen allerlei watervogels. De Roos van Marnemoende inspireert.

Vergaderen kan aan een grote, speciaal  gemaakte vergadertafel voor 16 personen. Deze ovale vergadertafel kan worden gesplitst voor gebruik  meerdere groepen. In theater opstelling kan een presentatie gegeven worden voor ongeveer 35 personen.

Een broodjes lunch is mogelijk in de Roos van Marnemoende, voor een uitgebreidere lunch of  diner is het restaurant van Marnemoende een aanrader..

Bijzonder, De deelnemers wandelen naar De Roos van Marnemoende, gelegen in het natuurgebied achter de jachthaven. Deze wandeling gaat over halfverharde paden en duurt ruim 5 minuten. Daar aangekomen is er koffie, thee, water en frisdrank.  De groep zorgt voor zichzelf.

Uniek, De deelnemers worden met een sloep naar de Roos van Marnemoende gevaren. De verzorging en het uitserveren van diverse soorten koffie, thee, water, frisdrank en eventueel andere wensen, wordt door een medewerker van restaurant Marnemoende verricht.

Inspirerend, hierbij vaart een van  de oprichters van Marnemoende, de sloep, vertelt het verhaal achter Marnemoende (van boer naar …), er wordt langs het nieuwe landgoed De Mare gevaren en de relatie met Marnemoende wordt belicht. Daarna is de vaart naar de Roos van Marnemoende met een toelichting over het prototype van de Windroos Bouwsysteem. (zie ernaartoe). 

Informatie: www.restaurantmarnemoende.nl